AVANS HOGESCHOOL

Opdrachtgever

Avans hogeschool, Den Bosch

Opdracht

Begeleid de communicatieafdeling met het beeld beleid en visuele identiteit van Avans Hogeschool. Avans Hogeschool heeft 54 hbo-opleidingen, 29.500 studenten en 2.800 medewerkers met locaties in Breda, ‘s-Hertogenbosch, Roosendaal en Tilburg. Deze verschillende afdelingen hebben verschillende vragen omtrent visuele content, deze moeten beantwoord worden en moeten ook geproduceerd worden in de corporate identiteit.

Uitwerking

In 2012 zijn we begonnen aan een eerste opdracht: fotografie voor verschillende brochures. De richtlijnen voor de beeldtaal waren al beschreven door Leau, een communicatiebureau uit Amsterdam. In samenspraak met Leau hebben we tot en met 2013 samengewerkt om de richtlijnen en de uitwerking in goede banen te leiden. Vanaf 2014 hebben wij het stokje deels overgenomen en hebben we art directie, projectleiding en content management verder doorontwikkeld.

Hoe wordt het gemaakt

Met de communicatieafdeling hadden we duidelijke afspraken over de richtlijn; de invulling hiervoor lag geheel aan onze kant. We hebben hiervoor projectleiding, art directie en de productie verzorgd.

Periode

2013- 2018